Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Την Δευτέρα 14/11/2011 αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ  ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ  αποτελούμενη από τους Βανδώρο Δημήτρη, Γαλιατσάτο Θεόδωρο, Γιαννοπούλου Δέσποινα,   επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς-Ιθάκης κ. Κουρή και συζήτησε μαζί του την δυνατότητα παροχής στήριξης από την περιφέρεια Ιονίων Νήσων στους συμπολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι επί των ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η αντιπροσωπεία της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ζήτησε από τον κ. Κουρή την ενεργοποίηση της σχετικής  απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε συνεννόηση και με τον τοπικό Δικηγορικό Σύλλογο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουρής αποδέχθηκε ευμενώς την πρόταση της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και υποσχέθηκε άμεση ενεργοποίηση των απαραίτητων διαδικασιών ώστε η αντίσταση και η άρνηση πληρωμής των συμπολιτών μας να λάβει συλλογικό χαρακτήρα.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες και σε άλλες δράσεις προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια για άρνηση πληρωμής στο άδικο  και αντισυνταγματικό χαράτσι.

Αργοστόλι  15/11/20011
  http://protov.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου