Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ...ΑΝΙΚΗΤΑ ΘΗΡΙΑ

Η ισοπαλία της Εθνικής μας στο φιλικό με τη Ρωσία διατήρησε το αήττητο σερί των 17 αγώνων και την «πλάσαρε» στην κορυφή της λίστας με τα… ανίκητα θηρία!
Κόντρα στο γενικότερα αρνητικό κλίμα που επικρατεί για τη χώρα μας στο εξωτερικό, έρχεται η Εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου να κρατήσει ψηλά τη σημαία και να υπενθυμίσει ότι η Ελλάδα είναι ακόμα ζωντανή και έτοιμη για μεγάλα πράγματα.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διατήρησε σε ακόμη ένα ματς το αήττητο σερί που τρέχει από το τις 26/6/2010 και έκανε ξανά την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλά. Δεν είναι άλλωστε και λίγο πράγμα τα 17 παιχνίδια χωρίς ήττα, ενώ έχουν περάσει φιλικά και ολόκληρα προκριματικά Euro 2012.
«Φιλικό»… ξεφιλικό (όλα μετρούν στη βαθμολογία της FIFA),  η ομάδα του Σάντος παρέμεινε συνεπής και ενάντια στη Ρωσία (1-1) η… πρόβα Euro στέφθηκε με επιτυχία.
Oι μοναδικές εθνικές, από τις μεγάλες, που πλησιάζουν την επίδοση είναι η Γερμανία και η Γαλλία (έχουν από  μία ήττα στα τελευταία 17 παιχνίδια τους). Καμία άλλη! Ούτε καν η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ισπανία ή η παραδοσιακή δύναμη, Ιταλία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου