Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: «ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ»

Οι Αγανακτισμένοι επέστρεψαν και καλούν σε πανελλαδική συσκότιση κόντρα στο χαράτσι της ΔΕΗ. Σε σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:
«Μας αναγκάζουν να πληρώσουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε για να βγουν αυτοί «καθαροί». Την 1η Φεβρουαρίου καλείστε όλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ. να σβήσουμε όλοι τα φώτα».
«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. 
ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», είναι το σύνθημά τους.
Να σημειωθεί πως το σβήσιμο είναι μια μοναδική μορφή διαμαρτυρίας, την οποία χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι Αργεντινοί καταναλωτές προκειμένου να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Οι πολίτες έσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα, αναγκάζοντας με αυτό τον τρόπο κυβέρνηση και εταιρείες σε... άτακτη υποχώρηση!
Λέτε να γίνει και σε εμάς το ίδιο;
Φωτ.Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου