Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Οι δηλώσεις Παπανδρέου φέρνουν το χάος...

Δεν είναι να ανοίγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το στόμα του. Με το που αρχίζει τις δηλώσεις επικρατεί πανικός. Για να γίνω κατανοητός, θυμίζω ότι μόλις εξήγγειλε το δημοψήφισμα, κατάφερε να θέσει τον εαυτό του εκτός ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ εκτός πολιτικού χάρτη και να διαλύσει εν μία νυκτί όλα τα Χρηματιστήρια και την παγκόσμια οικονομία γενικότερα.
Τη δεύτερη φορά που έπραξε κάτι παρόμοιο ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε τα εξής: «Δεν είναι δυνατόν οι τράπεζες να δίνουν δάνεια σε κανάλι που χρωστάει 500 εκ. ευρώ και να μην χρηματοδοτούν τις μικρές επιχειρήσει», με τα πυρά του να στοχεύουν το ALTER. Επακόλουθο αυτής της δήλωσης ήταν ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή όσα ανέφερε για το θέμα ο πρωθυπουργός στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έπειτα από λίγο σταμάτησε οριστικά και η προβολή προγράμματος στο σταθμό.
Χθες, έκανε ακόμα μια κίνηση απελπισίας, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη, μπλέκοντας και την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Αποτέλεσμα; Η Εθνική έπιασε αρνητικό ρεκόρ 20ετίας σήμερα στο Χρηματιστήριο, ενώ έχει προκαλέσει και πολλές αναταραχές στα media.
ΥΓ: Εδώ κολλάει η παροιμία: Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, και κόκκαλα τσακίζει...
paraskinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου