Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Άνθρακας αποδεικνύεται ένας ακόμη «θησαυρός» που κρατούσε στα χέρια της η κυβέρνηση. Ο λόγος για την περίφημη λίστα των μεγαλοοφειλετών δημοσίου η οποία, μπορεί να δόθηκε χθες στην δημοσιότητα, μπορεί οι 4.151 να χρωστάνε 14 και βάλε δις όμως, το Υπουργείο Οικονομικών αποκρύπτει από τον ελληνικό λαό ότι από αυτά τα χρήματα με δυσκολία θα μπορέσει να μαζέψει το πολύ ένα δις.

Και ο λόγος είναι απλός. Είτε γιατί οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται ήδη στη φυλακή, είτε γιατί έχουν πτωχεύσει, είτε γιατί έχουν μεταβιβάσει την περιουσία τους ή έχουν βγάλει τα λεφτά στο εξωτερικό είτε γιατί αποδήμησαν εις τον Κύριον.

Την ίδια ώρα που το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα εκείνων που χρωστάνε εδώ και 20 και πλέον χρόνια στο ελληνικό κράτος θα έπρεπε να δώσει και εξηγήσεις ή μάλλον τη λίστα των υπουργών και των υπηρεσιακών παραγόντων των τελευταίων είκοσι χρόνων που ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από τους εν λόγω κυρίους.

Αφού λοιπόν μάθαμε ποιοί χρωστάνε καλό είναι να μάθουμε και ποιοί τους κάλυπταν και σε αυτό οφείλει να συμβάλει και η δικαιοσύνη.
παρασκήνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου