Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΟΜΕΛΕΤΑ...

Ο Σόιμπλε δίνει τώρα τελευταία κάθε μέρα και μια συνέντευξη για να μαλώσει, να βρίσει, να διατάξει και τελικώς να εξοργίσει τους Έλληνες. Η πλειοψηφία των Γερμανών μάνατζερ δηλώνει ότι δε θέλει την Ελλάδα στο ευρώ και το αφεντικό της Βosch δε διστάζει να ζητήσει να μας διώξουν αν δε φύγουμε μόνοι μας. Διάφοροι παράγοντες από κατεψυγμένες ευρωπαϊκές χώρες με κατεψυγμένες αποικιοκρατικές απόψεις σχεδόν απαιτούν: Ξεφορτωθείτε τους Έλληνες!
Μέσα σ' αυτό το άγριο κλίμα, που καλλιεργείται συνειδητά –εκτός κι αν πιστεύει κανείς ότι του ξεφεύγουν λόγια του Γερμανού - εφευρίσκονται διάφορες προφάσεις για να
αναβληθεί το Eurogroup, να υποβιβαστεί η συνεδρίαση σε τηλεδιάσκεψη, να διασυρθεί όσο γίνεται περισσότερο το ελληνικό πολιτικό σύστημα ως πλήρως αναξιόπιστο. Ενώ αυτό το καημένο έκανε ότι μπορούσε για να δείξει πόσο σοβαρό και υπάκουο είναι. Και ψήφισε ότι του ζήτησαν, αν και είχε μεγάλες απώλειες, και υπέγραψε ότι του ζήτησαν, και κάνει ότι του ζήτησαν. Κι ας είναι η Ελλάδα καζάνι που βράζει.

Τι τους ήρθε λοιπόν τους ίδιους που προχτές έδιναν βραβεία στον Παπανδρέου και τον χαρακτήριζαν άνθρωπό τους στην Αθήνα, τώρα να συμπεριφέρονται στους ανθρώπους τους στην Αθήνα λες και είναι σκουπίδια; Είναι ασφαλώς το σχεδόν ρατσιστικό τους κόλλημα με τους Έλληνες, που με τη στάση της Αθήνας ξεχύνεται ανεμπόδιστο και μολύνει όλη την Ευρώπη. Είναι η σαδιστική πολιτική του αποικιοκράτη που περιφέρει κομμένα κεφάλια για να τον τρέμουν όλοι. Είναι η τακτική των εκβιασμών –μην τους αφήνετε να πάρουν ανάσα. Είναι πιθανότατα και η επιδίωξή τους, που γίνεται όλο και πιο φανερή, να ξεφορτωθούν όταν το κρίνουν σκόπιμο, τους Έλληνες από την Ευρώπη τους.
Ο Σόιμπλε έβαλε και επίσημα το ζήτημα που εδώ και καιρό σέρνεται ανεπίσημα –έχουμε πάρει τα μέτρα μας και θα έχουμε σήμερα πολύ μικρότερο κόστος απ' ότι χτες αν ξεφορτωθούμε την Ελλάδα, είπε. Ας το έχουν υπόψη τους όλοι εδώ. Και οι αυτουργοί των μνημονίων –μπορεί να τους αφήσει η Βέρμαχτ πίσω όταν πάει στα τσακίδια. Αλλά και όσοι αντιστέκονται –άλλο να καούν τα μνημόνια, ακόμα και να φύγει η Ελλάδα συντεταγμένα από το ευρώ, κι άλλο να καεί η χώρα για να τηγανίσουν οι Σόιμπλε την ομελέτα τους...
Θ.Καρτερός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου