Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Η ανίερη άφεση αμαρτιών της Ιεράς Συνόδου στον Εφραίμ!

Και ενώ ο κόσμος χάνεται, η Εκκλησία, μέσω της Ιεράς Συνόδου, αποφάσισε να σταθεί στο πλάι του Εφραίμ! Μάλιστα, ο αρχιεπίσκοπος θα τον επισκεφτεί στις φυλακές, δείχνοντας έμπρακτα σε αυτές τις δύσκολες ώρες πόσο βαθιά περιφρονεί το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα. Η άθλια αυτή παρέμβαση της Ιεράς Συνόδου στρέφεται κατά της Δικαιοσύνης και των νόμων της χώρας, κατά του πολιτεύματος και κατά των θεσμών. Καταδεικνύει πόσο διεφθαρμένο είναι το εκκλησιαστικό κατεστημένο, πόσο αθεόφοβο μπροστά στη λαϊκή οργή, μάλιστα σε μια στιγμή που ο λαός στενάζει και η Εκκλησία, αντί να δώσει την κατακρατημένη από
το Δημόσιο, ενάντια σε κάθε νομό και ηθική, περιουσία της στη χώρα, κάθεται και υπερασπίζεται έναν δαιμονικό καλόγερο που καταχράστηκε την περιουσία του Δημοσίου, την περιουσία του ελληνικού λαού, μαζί με μια χούφτα «θεοσεβούμενων» αλήστου μνήμης πολιτικών καθαρμάτων που επισκέπτονταν το Άγιο Όρος για να… προσευχηθούν!
Αμετανόητοι και θρασύτατοι ρασοφόροι που λυμαίνονται την πατρίδα, ζουν κυριολεκτικά σε βάρος της και όχι μόνο δεν συμμορφώνονται με τους νόμους, αλλά παρεμβαίνουν συνεχώς στην πολιτικοοικονομική ζωή της χώρας, για να μας θυμίζουν τη «μαύρη» τους εξουσία.
Πριν, λοιπόν, ο καθένας από εμάς βιαστεί να αναθεματίσει την τρόικα ή το ΔΝΤ ή οτιδήποτε άλλο για τα μαύρα μας τα χάλια, ας αρχίσει πρώτα από τα εγχώρια μαύρα ράσα!
 pontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου