Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!

Με την έγκριση νομοσχεδίου – τέρατος από το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο, που κατατίθεται ως κατεπείγον στη Βουλή τη Δευτέρα σαρώνονται μισθοί και συντάξεις, ενώ 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι οδηγούνται στον Καιάδα της ανεργίας!

Ακολουθούν ταχύτατα νέο νομοσχέδιο, συμπληρωματικός προϋπολογισμός και βροχή υπουργικών αποφάσεων, προκειμένου να προχωρήσει η ολοκλήρωση των μέτρων εφαρμογής του 2ου Μνημονίου – «εκτρώματος»! Στο πλαίσιο αυτό θα διαμορφωθεί το νέο νομοσχέδιο φορολεηλασίας, με νέα μείωση του αφορολογήτου (με ενδεχόμενη και την πλήρη κατάργησή του !), νέες καταργήσεις φοροαπαλλαγών, αύξηση των αντικειμενικών αξιών, αναθεώρηση των συντελεστών του ΦΠΑ κ.α Για άλλη μια φορά, η κυβέρνηση καταφεύγει ανοιχτά σε αλλεπάλληλα πραξικοπήματα, διαδικασίας και ουσίας, τα οποία καθιστούν «κουρελόχαρτο» το Σύνταγμα, τον Κανονισμό της Βουλής και την ίδια την αστική κοινοβουλευτική Δημοκρατία για να εφαρμόσει μέτρα και πολιτικές που οδηγούν την μεγάλη πλειοψηφία του λαού στην απόλυτη εξαθλίωση !
Ο Ευ. Βενιζέλος και ο Α. Σαμαράς, υπό τη σκεπή του Λ. Παπαδήμου, πρωταγωνιστούν από κοινού σε μέτρα και διαδικασίες που είναι πολύ χειρότερα από τις αποτρόπαιες μεθόδους και πολιτικές που εφάρμοζε η κυβέρνηση του ΓΑΠ!
ισκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου