Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ο "ΑΣΑΛΕΥΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΕΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ" Ξαναχτυπά: -""Είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την Εθνική κυριαρχία του"...

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για μια ακόμα φορά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, αυτή τη φορά στο γαλλικό ραδιόφωνο Europe 1.
Για το θέμα του κατά πόσο συνιστά απώλεια εθνικής κυριαρχίας η αυξημένη ευρωπαϊκή παρουσία στην Ελλάδα για την εφαρμογή των όσων προβλέπει το νέο Μνημόνιο ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος.
Όπως ακούγεται και στο απόσπασμα που παρουσιάστηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης δεν δίστασε να πει ότι δεν διαφωνεί με την απώλεια της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας!
''Είναι μεγάλο πρόβλημα για τους συμπολίτες μου'', είπε, ''εγώ όμως είμαι υπέρ του να χάνει κανείς την εθνική κυριαρχία του (souveraineté). Πάντα ήμουν''!
Δήλωσε μάλιστα ''Ευρωπαίος'' και υπέρ του φεντεραλισμού, δηλαδή της πολιτικής θεωρίας που υποστηρίζει την ομοσπονδιοποίηση της πολιτικής και της κοινωνικής οργάνωσης μιας χώρας. 
Οπωσδήποτε ο κ. Πάγκαλος τιμά και με το παραπάνω το αξίωμα του ως αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης! Εξάλλου δεν είναι και η πρώτη φορά που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και της θέσης του!
Ουσιαστικά αποδέχεται απόλυτα τη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο της ΕΕ!
ισκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου