Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Σκοτώνουν τους αστέγους στο όνομα της «κοινωνικής εκκαθάρισης» !!

Απίστευτο κι όμως συμβαίνει! Στο όνομα της «κοινωνικής εκκαθάρισης» η κυβέρνηση της Κολομβίας έχει στρατολογήσει αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, προκειμένου να δολοφονούν τους αστέγους! Σύμφωνα με το dailynews.gr, πολλοί από τους αστέγους είναι μικρά παιδιά και έφηβοι που εδώ και χρόνια ζουν στους δρόμους. Μην έχοντας βοήθεια από πουθενά ή κάποια άλλη εναλλακτική, οι άνθρωποι αυτοί διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους. 
Σύμφωνα με ντοκιμαντέρ του VBS.TV, οι άστεγοι αναγκάζονται να κρύβονται μέσα στους υπονόμους για να γλιτώσουν από τα τάγματα θανάτου. Ωστόσο, απ' ό,τι φαίνεται, ούτε εκεί είναι προστατευμένοι, αφού παρακρατικές ομάδες ρίχνουν βενζίνη και βάζουν φωτιά στις αποχετεύσεις, εγκλωβίζοντας και σκοτώνοντας με αυτόν τον τρόπο όσους κρύβονται εκεί μέσα.
Αν όλα αυτά σας ακούγονται μακρινά και ως κάτι που δεν αφορά εμάς τους «πολιτισμένους» Ευρωπαίους, στην Ελλάδα οι εξαθλιωμένοι (όχι απλώς άστεγοι) φτάνουν τους 50.000 και στην Ευρώπη των θερμών και των ανώτερων
ανθρώπινων προτύπων, οι άστεγοι αγγίζουν τα 3 εκατ.! Και αυτό, όχι μόνο γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιό τους, αλλά πολύ χειρότερα επειδή χάνουν τα σπίτια τους! Κάτι οι υπέρογκες αυξήσεις της ΔΕΗ, κάτι τα χαράτσια αλληλεγγύης, κάτι οι επιπρόσθετοι φόροι και τα ενεργειακά συμφωνητικά (και αυτά μόνο στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή τα ποσοστά ιδιοκατοίκησης είναι πολύ «μεγάλα» για τους Ευρωπαίους «συμμάχους» μας), η γηραιά ήπειρος κινδυνεύει να μετατραπεί σε ήπειρο αστέγων και πάμπλουτων τραπεζιτών-μισθοφόρων πολιτικών!
Όπως παραδέχτηκε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κομισιόν υπολογίζουν ότι ο αριθμός των αστέγων έχει ξεπεράσει τα 3 εκατ., αλλά «οι κοινοτικές υπηρεσίες δεν έχουν καταγράψει τον αριθμό των αστέγων στην Ευρώπη, διότι δεν έχει ακόμη ακριβώς προσδιοριστεί ο όρος του αστέγου». 
Οι ευρωβουλευτές μίλησαν αρκετά σκληρά στον κ. Μπαρνιέ, υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι πάνω από 600 άνθρωποι πέθαναν στους δρόμους εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τους τελευταίους δύο μήνες την Ευρώπη. 
Ο επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ αναγνώρισε μεν το πρόβλημα, αλλά επισήμανε την αδυναμία της Κομισιόν να κάνει κάτι σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για την ανακούφιση και την προστασία της ζωής αυτών των ανθρώπων. Και, όπως φαίνεται, η αδυναμία της Κομισιόν υπερβαίνει την αδυναμία των λαών να επιζήσουν στις χώρες που οι ίδιοι (σ.σ. οι λαοί) τρέφουν! Και αυτές και την Κομισιόν!
Την ίδια στιγμή, ευρωβουλευτές υποστήριξαν ότι 19 εκατ. άνθρωποι στην Ε.Ε. πεινάνε και ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί καθώς τα προγράμματα λιτότητας θα οδηγήσουν αρκετούς από τους «νεόπτωχους» στην απόλυτη φτώχεια. 
Ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος, Ντάτσιαν Τσιόλος, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι άνθρωποι που προσφεύγουν σε προγράμματα παροχής τροφίμων αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο στην Ευρώπη, αποδεχόμενος την τριετή καθυστέρηση που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ευρωκοινοβουλίου και Επιτροπής για την έγκριση της χορήγησης επισιτιστικής βοήθειας στους Ευρωπαίους απόρους... Και ενώ η θέληση της Κομισιόν «αδυνατίζει», τα τραπεζικά εμβάσματα «παχαίνουν» και τα συμπεράσματα είναι πεντακάθαρα. Αρκεί να μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε.
paraskinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου