Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η Κατάρα του...Μητσοτάκη

Η ιστορία διαδραματίσθηκε στο χωρίο Sodeto (κοντά στη Σαραγόσα) της Ισπανίας με πρωταγωνιστή έναν έλληνα που ζει εκεί αλλά και τους συγχωριανούς του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times οι κάτοικοι του χωριού και πιο συγκεκριμένα οι 70 οικογένειες που ζουν εκεί, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη κλήρωση του χριστουγεννιάτικου εθνικού λαχείου που είναι ευρύτερα γνωστό ως, El Gordo.
Ο Έλληνας της ιστορίας μένει λίγο έξω από το χωριό και ονομάζεται, Κωστής Μητσοτάκης! Μάλιστα οι συγχωριανοί του πήγαν και τον βρήκαν ώστε να συμμετάσχει κι
αυτός μαζί τους όμως εκείνος δεν ήθελε και όπως φάνηκε εκ των υστέρων κλώτσησε την τύχη του.  Ο Κωστής είχε βρεθεί σε αυτό το χωριό για τον έρωτα μιας γυναίκας όμως ούτε αυτή η ιστορία είχε ευτυχές τέλος γι αυτόν. Παρόλα αυτά ο τρόπος ζωής τον έκανε να μείνει μόνιμα στο χωριό.
 Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μητσοτάκης δήλωσε πως θα ήταν ωραίο εάν είχε κερδίσει αλλά και πως έτσι και αλλιώς επωφελήθηκε από την τύχη των συγχωριανών του. Όπως ανέφερε, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πουλήσει κάποια κομμάτια γης, χωρίς επιτυχία. Τώρα βέβαια όλο και κάποιος θα βρεθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου