Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012

OI ANONYMOUS HACKERS ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «χτύπησαν» γύρω τις 06:00 σήμερα το πρωί οι Anonymous Hackers. Έκτοτε η ιστοσελίδα βρίσκεται εκτός λειτουργίας.
Στο μήνυμά τους, καταγγέλουν την υπαγωγή της χώρας και του λαού στο ΔΝΤ, την ΕΕ και τους τραπεζίτες ενώ ρίχνουν τα βέλη τους και προς τη Διεθνή Συμφωνία ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης
ACTA - Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement), η οποία καταπνίγει την ελευθερία λόγου στο Internet.
Επίσης στο βίντεο που έχουν αναρτήσει αναφέρουν ότι «η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας και εσείς την σκοτώσατε».
Στο υπουργείο μετέβη κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση. 
 Το μήνυμα των Anonymous, έχει ως εξής:
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.
Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.
Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (σ.σ. η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
ισκρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου